Φόρτωση ...

Πρόγραμμα Ανακύκλωσης

Η εταιρεία μας με το νέο πρόγραμμα της, αυτό της συλλογής άδειων κασετών Inkjet/laser, επιτρέπει στο σχολείο σας, στην επιχείρησή σας ή στον Δημόσιο Οργανισμό, να κερδίσει χιλιάδες Euro κάθε έτος, συλλέγοντας τις κενές κασέτες Inkjet ή laser.

Απλά ζητήστε από τους μαθητές/σπουδαστές, υπαλλήλους ή και τους φίλους σας να φέρνουν τις κενές κασέτες τους στο κιβώτιο συλλογής σας (το οποίο το τοποθετούμε εμείς στον χώρο σας) και να μας καλείται όταν έχετε ένα γεμάτο ένα κιβώτιο για να το παραλάβουμε.
 
Ακριβώς, συλλέξτε τις κενές κασέτες εκτυπωτών/ φωτοτυπικών, στείλτε τες σε μας, και κερδίστε δωροεπιταγές ή έκπτωση στις αγορές σας.

Είναι τόσο απλό!!!

Η  BestInk® λέει ΝΑΙ και στην Ανακύκλωση
Να μερικοί καλοί λόγοι να ανακυκλώνεται τα δοχεία σας:
  • Περισσότερα από 3,4 λίτρα πετρελαίου χρειάζονται για την κατασκευή ενός laser μελανοδοχείου
  • Μόνο σε 12 μήνες η ανακύκλωση μελανοδοχείων θα μπορούσε να εξοικονομήσει 4,3 εκατομμύρια λίτρα πετρελαίου σε μια χώρα 22 εκατομμυρίων ανθρώπων
  • Ένα μελανοδοχείο πεταμένο στη χωματερή χρειάζεται πάνω από 450 χρόνια για να αποσυντεθεί


Φόρμα Επιστροφής Αδείων

    


Τα ονόματα και τα εμπορικά σήματα των εταιρειών που αναφέρονται σε αυτό το site είναι τα σήματα κατατεθέν τους. Η χρήση τους είναι μόνο για λόγους αναγνώρισης. Οι παραπάνω εταιρείες δεν κατασκευάζουν, προώθούν ή εγκρίνουν την πώληση των ανακατασκευασμένων προϊόντων