Φόρτωση ...

Εγγύηση Προϊόντων


Επιπλέον η BestInk® παρέχει στους πελάτες της, δωρεάν υπηρεσία παράδοσης των προϊόντων της στον χώρο τους, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση (η συγκεκριμένη υπηρεσία ισχύει για την πόλη του Βόλου).

Η BestInk® χρησιμοποιεί πρώτες ύλες άριστης ποιότητας και εγγυάται ότι τα μελανοδοχεία και τα τόνερ που ανακατασκευάζονται από την εταιρεία μας αποδίδουν το ίδιο ποιοτικά όσο και ποσοτικά, όπως τα αρχικά προϊόντα που παρέχονται από τον ΟΕΜ κατασκευαστή. Τα μελάνια, ο γραφίτης και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά προέρχονται από τους καλύτερους προμηθευτές σε όλο τον κόσμο και το καθένα από αυτά είναι μοναδικά κατασκευασμένο για τον συγκεκριμένο τύπο μελανοδοχείου ή τόνερ που διατίθενται. Τα φθαρμένα μέρη αντικαθίστανται όποτε απαιτείται, ούτως ώστε τα μελανοδοχεία ή τα τόνερ μας να παράγουν «μαύρο» κείμενο αρίστης ποιότητας ή ζωντανά χρώματα για τις έγχρωμες εκτυπώσεις σας. Ο συνεχώς αυξανόμενα μηχανολογικός εξοπλισμός μας για τον καθαρισμό, το γέμισμα και τις δοκιμές των προϊόντων μας, είναι μια επιπλέον εγγύηση για τη δέσμευσή μας στον έλεγχο της ποιότητας και την ικανοποίηση του πελάτη.

Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα, σε κάποιο από τα ανακατασκευασμένα μελανοδοχεία ή τόνερ μας, παρακαλούμε να το επιστρέψετε εντός ενός (1) έτους από την αγορά, μαζί με την απόδειξη / τιμολόγιο αγοράς. Εμείς θα σας δώσουμε άμεσα ένα νέο μελανοδοχείο ή τόνερ, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο, είτε θα σας πιστώσουμε ίδιας αξίας ποσό στον λογαριασμό σας, για να το χρησιμοποιήσετε στην επόμενη σας αγορά.

Σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι  ο εκτυπωτής σας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα εξαιτίας των προϊόντων μας, αναλαμβάνουμε την δωρεάν επισκευή του ή ακόμα και την αντικατάσταση του με καινούριο εφόσον αυτός δεν επισκευάζεται. Εάν ποτέ συμβεί αυτό, παρακαλούμε επικοινωνήστε απ’ ευθείας με την εταιρία μας για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει. Όλα τα παραπάνω αναφέρονται διότι πολλοί τεχνικοί βγάζουν πολύ γρήγορα συμπεράσματα χωρίς να έχουν γνώση του αντικειμένου ή και εσκεμμένα, βάζοντας σας σε δίλημμα να σας πουλήσουν νέο εκτυπωτή ή να προωθήσουν δικά τους προϊόντα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση και αν συμβεί αυτό, ζητάτε από τον τεχνικό που σας ανέφερε το πρόβλημα, να αναλύσει γραπτώς το πρόβλημα που δημιούργησε το αναλώσιμό μας στον εκτυπωτή σας, υπογράφοντας την έκθεση αυτή με το όνομά του και την σφραγίδα της εταιρίας που αντιπροσωπεύει, και παρακαλούμε να παραδώσετε την έκθεση στην εταιρία μας μαζί με το εκτυπωτικό μηχάνημα που παρουσίασε το πρόβλημα, και εμείς θα σας το επισκευάσουμε ή θα το αντικαταστήσουμε ΔΩΡΕΑΝ.

    


Τα ονόματα και τα εμπορικά σήματα των εταιρειών που αναφέρονται σε αυτό το site είναι τα σήματα κατατεθέν τους. Η χρήση τους είναι μόνο για λόγους αναγνώρισης. Οι παραπάνω εταιρείες δεν κατασκευάζουν, προώθούν ή εγκρίνουν την πώληση των ανακατασκευασμένων προϊόντων