Φόρτωση ...

Τρόποι Αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα BestInk® πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού.

Tα προϊόντα αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier ή άλλη μεταφορική εταιρεία.

Επιπλέον η BestInk® παρέχει στους πελάτες της, δωρεάν υπηρεσία παράδοσης των προϊόντων της στον χώρο τους, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση (η συγκεκριμένη υπηρεσία ισχύει για την πόλη του Βόλου).

Σε διπρόσιτες περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της ACS courier, η αποστολή θα γίνει μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ).

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται από την περιοχή αποστολής και την ποσότητα των προϊόντων της παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης αναγράφεται κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινόμενων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν κάποια συγκεκριμένη ώρα, λόγω ειδικής ανάγκης παρακαλώ καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ( 2421024716)

    


Τα ονόματα και τα εμπορικά σήματα των εταιρειών που αναφέρονται σε αυτό το site είναι τα σήματα κατατεθέν τους. Η χρήση τους είναι μόνο για λόγους αναγνώρισης. Οι παραπάνω εταιρείες δεν κατασκευάζουν, προώθούν ή εγκρίνουν την πώληση των ανακατασκευασμένων προϊόντων