Φόρτωση ...

Η εταιρεία μας

Η BestInk® είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που εδρεύει στο Βόλο και εξειδικεύεται στο εμπόριο μελανοδοχείων ψεκασμού και λέιζερ τόνερ. Η κύρια δραστηριότητα μας είναι η εμπορία δοχείων για inkjet και laser εκτυπωτές, για φωτοτυπικά μηχανήματα καθώς και για συσκευές τηλεομοιοτυπίας (fax). Ύστερα από 16ετή εμπειρία στο χώρο της ανακατασκευής και εμπορίας μελανιών & τόνερ είμαστε σε θέση να παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα. Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην τεχνογνωσία, εξειδίκευση και εμπειρία του προσωπικού, καθώς επίσης και στον ποιοτικό έλεγχο (Quality Control) των προϊόντων μας προτού φτάσουν στα μηχανήματα των καταναλωτών. Διαθέτουμε και τα γνήσια inkjet και toner για όλους τους τύπους εκτυπωτών, φωτοτυπικών μηχανημάτων και συσκευών τηλεομοιοτυπίας (fax) στις πιο ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Επίσης διαθέτουμε και άλλα είδη, όπως χαρτικά (χαρτιά Α4, Α3, ρολά plotter, ρολάκια ταμειακών μηχανών, μηχανογραφικά χαρτιά, ειδικά χαρτιά και φωτογραφικά χαρτιά), εκτυπωτικά μηχανήματα (εκτυπωτές, πολυμηχανήματα και φαξ) καθώς και υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής εκτυπωτικών μηχανημάτων.

Επιπλέον η BestInk® παρέχει στους πελάτες της, δωρεάν υπηρεσία παράδοσης των προϊόντων της στον χώρο τους, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση (η συγκεκριμένη υπηρεσία ισχύει για την πόλη του Βόλου).

Η BestInk® χρησιμοποιεί πρώτες ύλες άριστης ποιότητας και εγγυάται ότι τα μελανοδοχεία και τα τόνερ που ανακατασκευάζονται από την εταιρία μας αποδίδουν το ίδιο ποιοτικά όσο και ποσοτικά, όπως τα αρχικά προϊόντα που παρέχονται από τον ΟΕΜ κατασκευαστή. Τα μελάνια, ο γραφίτης και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά προέρχονται από τους καλύτερους προμηθευτές σε όλο τον κόσμο και το καθένα από αυτά είναι μοναδικά κατασκευασμένο για τον συγκεκριμένο τύπο μελανοδοχείου ή τόνερ που διατίθενται. Τα φθαρμένα μέρη αντικαθίστανται όποτε απαιτείται, ούτως ώστε τα μελανοδοχεία ή τα τόνερ μας να παράγουν «μαύρο» κείμενο αρίστης ποιότητας ή ζωντανά χρώματα για τις έγχρωμες εκτυπώσεις σας. Ο συνεχώς αυξανόμενα μηχανολογικός εξοπλισμός μας για τον καθαρισμό, το γέμισμα και τις δοκιμές των προϊόντων μας, είναι μια επιπλέον εγγύηση για τη δέσμευσή μας στον έλεγχο της ποιότητας και την ικανοποίηση του πελάτη.

Είμαστε και θέλουμε να παραμείνουμε ένας πολύτιμος συνεργάτης για εσάς. Με ποιοτικές, οικονομικότερες λύσεις για τις εκτυπώσεις σας, υποστήριξη στα τεχνικά ζητήματα και ενέργειες που έτσι θα απολαμβάνεται την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις εκτυπώσεις σας, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους των αναλώσιμων τους έως και 65%, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στον περιορισμό του όγκου των απορριμμάτων και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

    


Τα ονόματα και τα εμπορικά σήματα των εταιρειών που αναφέρονται σε αυτό το site είναι τα σήματα κατατεθέν τους. Η χρήση τους είναι μόνο για λόγους αναγνώρισης. Οι παραπάνω εταιρείες δεν κατασκευάζουν, προώθούν ή εγκρίνουν την πώληση των ανακατασκευασμένων προϊόντων